NEZAPAMĆENA TRAGEDIJA: Djevojčica (4) progutala bateriju i umrla! - Volim Podgoricu

NEZAPAMĆENA TRAGEDIJA: Djevojčica (4) progutala bateriju i umrla!

Četverogodišnju djevojčicu, koja je umrla nakon što je progutala malu litijumsku bateriju, vodili su u bolnicu tri puta nakon što je počela povraćati krv.

Summer Steer imala je srčani udar nakon što je progutala malenu bateriju u obliku dugmića, iako su ljekari rekli njenoj majci da će djevojčica biti dobro. Djevojčica iz Australije odvedena je u bolnicu nakon što se počela žaliti na bolove u stomaku. Imala je visoku temperaturu i crnu stolicu. Nakon što su je ljekari otpustili iz bolnice, počela je povraćati krv i srušila se kod kuće, izvještava ABC News.

Njena majka Amanda je ispričala istražiteljima da je djevojčicu odvela porodičnom doktoru nakon što se djevojčica počela osjećati loše.

Nakon toga je dva puta vodila u bolnicu jer je djevojčici krvario nos, a i povraćala je krv. Prvi pregled trajao je 15 minuta i ljekar je rekao majci da je normalno da je djevojčici loše jer je progutala krv iz nosa koji je krvario!?

Samo što su izašle iz bolnice, Summer je počela povraćati krv, koja je  bila svijetlo crvena. Isti ljekar je ostavio djevojčicu 4 sata na posmatranju, ali su uvjerili majku da odvede djevojčicu kući, iako je ona insistirala da nešto nije u redu.

Summer je kod kuće spavala jedan sat, a onda je opet počela povraćati krv i srušila se. Kada je majka opet odvela u bolnicu, djevojčicu su hitno prevezli u bolnicu u Brisbaneu, gdje je imala srčani udar i umrla.

SummerS-baterija

Summer je prvo dijete u Australiji koje je umrlo nakon gutanja litijumske baterije. Procjenjuje se da svake godine 260 djece proguta bateriju.

Nakon gutanja baterije, može doći do hemijske reakcije sa pljuvačkom, što dovodi dospaljivanja tkiva.

(doznajemo.com)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com