PAJOVIĆ: Kad DPS krade poslanike to je pljačka, kad to radi Danilović to je u redu - Volim Podgoricu

PAJOVIĆ: Kad DPS krade poslanike to je pljačka, kad to radi Danilović to je u redu

Predsjednik Pozitivne Crne Gore Darko Pajović kazao je da je zatečen količinom neistina i spekulacija koje su se prethodna tri dana mogle čuti iz opozicionih redova.

On je danas odgovarajući na prozivke Demokratskog fronta rekao da je to družina koju je i lider uspio da napusti. Podsjećamo iz DF-a su ocijenili da je Pajović za “kratko vrijeme uspio da postane pozitivan jedino na DPS, i sa ovako otvorenim nabacivanjem Đukanoviću, zaslužuje prezir i osudu svih opozicionih birača”.

“To je skupina ljudi koja nije uspjela da ubijedi njihovog predsjednika da išta vrijede zato ih je i napustio. Treba li da idemo sa takvima. E pa nećemo”, poručio je Pajović na konferenciji za novinare.

Pajović nije ostao dužan ni Goranu Daniloviću, za kojeg tvrdi da nikoga ne može da uči šta je izborna volja.

“Kad Demokratska partija socijalista krade poslanike to je pljačka, a kad Goran Danilović krade to je u redu”, rekao je Pajović

Prema njegovim riječima Danilović je bezočno krao poslanike pa mu je i to bilo malo i sad proziva Pozitivnu.

Komentarišući opoziconu scenu, Pajović je kazao da o takvoj skupini dovoljno govori to što za 25 godine njihove politike vlast nikad nije bila jača.

Odgovarajući na pitanje da li će Pozitivna nakon izbora sarađivati sa DPS-om Pajović je kazoo da će takvu odluku donijeti nakon što Pozitivna postigne dobar izborni rezultat.

“Posvećeni smo kampanji, borimo se za dobar rezultat na izborima nakon čega ćemo odlučiti ko nam je bolji partner za budućnost Crne Gore”, zaključio je Pajović.

(CDM)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com