Više od pola članova GO Foruma mladih SDP napustilo partiju - Volim Podgoricu

Više od pola članova GO Foruma mladih SDP napustilo partiju

Više od pola članova Glavnog odbora Foruma mladih (FOM) Socijaldemokratske partije (SDP) donijelo je odluku o napuštanju partije, saopšteno je iz medijskog tima Ivana Brajovića.

Predsjednik OO FOM Bar, Branislav Nenezić, predsjednik OO FOM SDP Bijelo Polje, Rešad Martinović, predsjednik OO FOM SDP Danilovgrad, Miloš Simonović, predsjednik OO FOM SDP Mojkovac, Ivan Grdinić, predsjednica OO FOM SDP Plužine, Lenka Đikanović, predsjednik OO FOM SDP Pljevlja, Emir Lojo, predsjednik OO FOM SDP Tivat, Igor Petković, predsjednik OO FOM SDP Ulcinj, Ćazim Hodžić, zatim Vidoje Knežević, Nihad Gusinjac, Željko Milić i Marina Paladin podnijeli su ostavke na članstvo u partiji. Prethodno su SDP napustili predsjednica Foruma mladih SDP-a, Marija Blagojević, potpredsjednici Ahmed Zajmović i Stefan Šušter i generalna sekretarka Ivona Vuković.

Ostavke su podnijeli i sekretarka sektora za razvoj i organizaciono jačanje FOM-a, Zilha Zajmović, sekretarka sektora za edukaciju i saradnju sa NVO i studentskim organizacijama, Aida Kerović i sekretar sektora za društvene mreže, Haris Perva. Takođe, ostavke su podnijeli članovi sektora Kristina Šušter, Denisa Šehović, Mira Radović, Aleksandra Masoničić, Aleksa Prelević, Marko Vujačić, Milica Vukadinović i Nina Planinić.

“Forum Mladih SDP-a nikada do sada nije bio mjesto za sprovođenje samovolje pojedinca, pa makar to bio i sam predsjednik partije. Sama činjenica da FOM napušta više od pola članova Glavnog odbora, kao i većina sekretara Generalnog sekretarijata, a to je već prethodno učinilo više od pola predsjedništva, govori o tome šta mladi u SDP-u misle o politici partije koju je personifikovao Ranko Krivokapić”, navodi se u saopštenju.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com