Majka porijeklom iz BiH ubila petogodišnjeg sina u Beču - Volim Podgoricu

Majka porijeklom iz BiH ubila petogodišnjeg sina u Beču

Tamara K., 25-godišnjakinja porijeklom iz BiH, ubila je svog petogodišnjeg sina u stanu u Beču, navode austrijski mediji.

Nakon nekoliko dana lutanja, Tamara K. je juče na ulici u glavnom gradu Austrije zaustavila policijsku patrolu i rekla im šta je uradila.

– Ubila sam svoje dijete u stanu – rekla je Tamara policajcima, potvrdio je predstavnik austrijske policije Paul Eidenberger.

Policija se odmah uputila prema stanu u kom su pronašli beživotno tijelo dječaka prekriveno čaršafom. Na rukama je imao vidljive povrede. Navodno mu je prethodno dala tablete nakon čega ga je ugušila. Beživotno tijelo pronađeno je nakon nekoliko dana, a ubistvo se najvjerovatnije desilo tokom vikenda.

Navodno, Tamara K. se borila protiv depresije. Policija je ispitala dječakovog oca koji je rekao da ne zna razloge zbog kojih je njegova bivša supruga počinila ovo djelo.

Naređena je obdukcija tijela petogodišnjeg dječaka koji je, najvjerovatnije, ugušen jastukom. Austrijski mediji navode da je i dječakov otac porijeklom iz BiH.

(Blic)

1 komentar

  1. After study many of the blog posts in your website now, and i really appreciate your way of blogging. I bookmarked it to my bookmark site list and will also be checking back soon. Pls look into my site likewise and figure out what you believe.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com