Povrijeđen sudija Višeg suda Radomir Ivanović - Volim Podgoricu

Povrijeđen sudija Višeg suda Radomir Ivanović

Sudija Višeg suda u Podgorici Radomir-Raco Ivanović povrijeđen je u saobraćajnom udesu, koji se dogodio sinoć oko 18 časova na Bioču.

Osim Ivanovića u udesu je teže povrijeđena i državljanka Srbije, kojoj je slomljena ključna kost i koja je zbog povrede zadržana na liječenju u Kliničkom centru u Podgorici.

Prema nezvaničnim informacijama, Ivanović se kretao svojim automobilom marke “pasat” podgoričkih registarskih oznaka iz pravca Podgorice ka Kolašinu, kada je iz neutvrđenih razloga došlo do kontakta sa automobilom srpskih tablica, u kojem je bila porodica koja je putovala na more i kojim je upravljala povrijeđena žena.

(Cdm)

2 komentara

  1. Do you have a spam problem on this site; I also am a blogger, and I was wanting to know your situation; many of us have developed some nice methods and we are looking to exchange strategies with others, please shoot me an email if interested.

  2. There a few intriguing points over time here but I do not determine if I see they all center to heart. There may be some validity but Let me take hold opinion until I look into it further. Very good write-up , thanks and now we want more! Combined with FeedBurner likewise

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com