VUČIĆ POSLE NAPADA U SREBRENICI: Moja ruka prema bošnjačkom narodu ostaje ispružena! - Volim Podgoricu

VUČIĆ POSLE NAPADA U SREBRENICI: Moja ruka prema bošnjačkom narodu ostaje ispružena!

Predsjednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić obratio se danas novinarima, posle vanredne sjednice vlade koja je počela u 15:45 časova.

– Sve vrijeme smo se trudili i ponašali smo se dostojanstveno i odgovorno i predstavljali svoju zemlju onako kako bih volio da svuda svoju zemlju predstavljamo. Kada smo izlazili iz prostora fabrike akumulatora, grupa navijača fudbalskog kluba iz Srbije počeo je da uzvikuje organizovano pogrde, onda sam položio cvijet. Sa svih strana se čulo alahu ekber, krenuli su razni predmeti, nisam htio da se sklanjam – rekao je premijer, dodajući da je napad bio dobro unapred organizovan i pripremljen.

– Pozivam Srbe da ponosno i uzdignuta čela, kako sam i ja koračao Srebrenicom, tako nastave da hodaju po srpskim gradovima, da ne pokažu mržnju prema prijateljima Bošnjacima, da niko ne pomisli da ima pravo da čini šta im je volja, jer mi sa Bošnjacima moramo da živimo zajedno u budućnosti. Dosta je bilo mrtvih, dosta je bilo bijesa – istakao je premijer Aleksandar Vučić.

– Taj napad je bio dobro organizovan, ali srećan sam što to nisu organizovale porodice žrtava.

Narodu Republike Srpske premijer je poručio da ne treba da oseća ugroženo ni uvrijeđeno.

VUČIĆU RASJEČENA GLAVA U SREBRENICI Napad na premijera unaprijed organizovan! (VIDEO)

(Trlegraf)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com