Mnogi su ismijavali ovu tortu: Evo šta se zapravo krije iza nje! - Volim Podgoricu

Mnogi su ismijavali ovu tortu: Evo šta se zapravo krije iza nje!

Fotografija koja je objavljena na sajtu „Reddit“ , na kojoj su dvije torte, začudila je ljude širom svijeta. Torta koja je urađena po liku Diznijeve princeze Else nijednim detaljem nije podsjetila na animiranu junakinju. Kad je istina isplivala na površinu, ismijavanje zamijenio je zaključak: “Torta je prelijepa i izgleda baš kako treba!”.

U početku su svi upućivali kritike proizvođačima  “McGreevy“ torti, smatrajući da “loša kopija” Diznijeve princeze oslivaka njihove loše usluge.


Osoba koja je napravila ovu tortu je Lisa Rendolf Gent, vlasnik privatne pekare „Let's Make a Cake“. Ona je ove godine napravila pet torti za ovu organizaciju.
– Da, znam kako je torta izgledala, ali evo pravog razloga za to. Izgubila sam baku, a  mamu sam non stop morala da tješim.  Zbog te situacije imala sam samo dva sata da napravim i isporučim tortu. Da, pročitala sam veoma zlobne komentare. Ipak, najvažnije je to što nisam iznevjerila to dijete, učinila sam sve što sam mogla, a one mi se smiju. Neka, ako će se zbog toga osjećati bolje – poručila je Lisa.

Mi se Lisi ne smijemo, naprotiv. Važnije od izgleda torte je činjenica da je jednom djetetu poklonjen slatkiš napravljen sa mnogo ljubavi. I da je on samo najava divnih torti koje organizacija „Icing Smiles“ planira da pokloni bolesnim mališanima.

(Blic Žena)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com