Milica Pavlović: Nikad nisam poželjela da se ZBLIŽIM sa majkom! - Volim Podgoricu

Milica Pavlović: Nikad nisam poželjela da se ZBLIŽIM sa majkom!

Mlada pjevačica Milica Pavlović (23) jedna je od rijetkih na našoj javnoj sceni kojoj je pošlo za rukom da za samo tri i po godine od anonimne djevojke postane jedna od najpopularnijih pjevačica, čiji se nastupi zakazuju mjesecima unaprijed.

Iako je odrasla bez majčine podrške, baka i đed koji su je čuvali uspjeli su da joj pruže neizmjernu ljubav, a oslonac koji ima u ocu nikada nije izostao, prenosi Alo. Za ovom vrcavom pjevačicom uvijek se diže prašina, a jedna od stalnih tema vezanih za njen intimni život je odsustvo emotivnog partnera.

Sama kaže da nikada nije bila u ozbiljnoj vezi. Pored svih poslovnih ambicija, njena iskrena želja je da zasnuje skladnu porodicu, koja će joj biti svetinja, a zbog djece bi bila spremna da se odrekne svega, čak i da zapostavi karijeru. Dok ne dođe pravo vrijeme za brak i potomstvo, pjevačica rođena u Švajcarskoj, koja je djetinjstvo provela u selu Gornji Bunibrod pored Leskovca, ima velike poslovne planove, a publiku će uskoro obradovati i novim singlom.

– Baka i deka su uspjeli da zamijene majčinsku ljubav. A nikada nisam ni poželjela da se zbližim sa majkom. Nije mi nedostajala. Ja nikada ne bih zapostavila svoju djecu zbog posla. Djeca su najvažnija – rekla je Milica i dodala:

– Djeca su uvijek dar od Boga, a za sve ostalo može da se nađe vrijeme – rekla je Milica za magazin “Hello!”.

1 komentar

  1. Youre so cool! I dont suppose Ive read anything such as this prior to. So nice to locate somebody by incorporating original ideas on this subject. realy thanks for starting this up. this amazing site is a thing that is needed over the internet, a person after some originality. useful project for bringing something new to your net!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com