DARA AKADEMIK: Priznala šta je završila od ŠKOLE! - Volim Podgoricu

DARA AKADEMIK: Priznala šta je završila od ŠKOLE!

Dara Bubamara počela je da se hvali da je završila francuski jezik na prestižnom univerzitetu Sorbona u Parizu, pišu lokalni mediji.

Tačnije, ona tvrdi da je iskoristila to što godinama sa suprugom Milanom Kesićem i sinom Konstantinom živi u Gradu svjetlosti da završi prestižni koledž.

Na ovaj koledž godišnje iz Srbije ima mogućnost da se upiše svega jedan odsto studenata, i to najboljih sa Beogradskog univerziteta.

– Naravno da sam završila francuski jezik na Sorboni jer to može svako da upiše. Nemam samo osnovnu školu, kao što su neki pričali i pisali, već srednju saobraćajnu i naravno da želim uvijek da radim na sebi. Prosto, ne možete da dobijete pasoš i papire ukoliko ne znate da pričate taj jezik. Ja sam savladala to i veoma sam ponosna – samouvjereno se pohvalila pjevačica.

Međutim, ima i nevjernih Toma koji sumnjaju u njenu diplomu, pa se spekuliše da je na ovom koledžu nisu ni uzimali u razmatranje čim su joj vidjeli biografiju.

– Sad ste me slatko nasmijali. To neko hoće da me provocira, pa izmišlja laži i širi dezinformacije. Šta je tu čudno, tamo godinama živim i radim i zašto ne bih imala tako nešto. Ali ljudi kod nas su zavidni i šire svakakve priče na koje se ja ne obazirem, već gledam svoj život i karijeru, kojom i te kako mogu da se pohvalim – zaključuje pjevačica.

(SD)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com