Od ponoći jeftiniji eurodizel i lož ulje - Volim Podgoricu

Od ponoći jeftiniji eurodizel i lož ulje

U Crnoj Gori će od ponoći litar eurodizela biti jeftiniji pet centi, dok će cijene eurosupera BMB 98 i BMB 95 ostati nepromijenjene, saopšteno je CdM-u iz Ministarstva ekonomije.

Litar eurodizela će u narednom obračunskom periodu umjesto 1,19 eura koštati 1,14 eura, dok će litar eurosupera BMB 98 i dalje koštati 1,38 eura, a BMB 95 1,34 eura.

“Takođe, od sjutra će biti jeftinije lož ulje, i to lož ulje u veleprodaji koštaće 1,11 eura, umjesto dosadašnjih 1,13 eura, dok će litar loža ulja za grijanje biti jeftiniji tri centa i koštaće 0,83 eura”, kazali su iz Ministarstva ekonomije.

Prema Uredbi o načinu obrazovanja maksimalnih maloprodajnih cijena naftnih derivata, naredni obračun će se obaviti 27. jula a eventualno izmijenjene vrijednosti naftnih derivata važiće od 28. jula.

1 komentar

  1. Your understanding really fills a need. I’ve been trying to track down this sort of article and you seriously came through. Can you believe that what you wrote pretty much exactly replicates my very own experience.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com