Najmlađi fudbaleri na pripremama Žabljaku: Za zdravu budućnost, sport nema alternativu - Volim Podgoricu

Najmlađi fudbaleri na pripremama Žabljaku: Za zdravu budućnost, sport nema alternativu

Njamlađi fudbaleri Fudbalskog kluba “Dadex” trenutno se nalaze na pripremama na Žabljaku, gdje su im, zahvaljujući sponzoru priprema Kompaniji “Nikić” obezbijeđeni najbolji uslovi za treninge.

FK Dadex1

Mali fudbaleri, godišta od 2008. do 2010. na pripremama su u pratnji trenera Željka Tomića i Vojvode Malesije, a uslovi na Žabljaku su, kako navode, odlični.

– Djeca su smješteni u hotelu MB, gdje su usluga i smještaj na vrhunskom nivou, a van treninga, slobodno vrijeme provode u kompleksu restorana “Javorovača” gdje postoje brojni sadržaji za sport i rekreaciju. Djeca su slobodno vrijeme iskoristila za obilazak ljepota Durmitora, a oduševljeni su srdačnim prijemom mještana, navode iz Sportskog centra “Dadex”.

FK Dadex2

 

Dodaju da  posebnu zahvalnost za boravak djece na Žabljaku duguju Kompaniji “Nikić” koja je finansirala cjelokupni boravak djece, i sve vrijeme je na raspolaganju da sve prođe u najboljem redu.

FK Dadex3

– U Kompaniji “Nikić” su prepoznali značaj ulaganja u sport, i podrške djeci koja se bave sportom, bilo da je to fudbal, ili nešto drugo. Za sve sportske klubove, sportske radnike, a najviše za djecu koja se aktivno bave sportom je od najvećeg značaja podrška društva, države i privrede. Naša djeca zaslužuju da im se posvetimo u potpunosti i da im pružimo izbor. Zato je neophodno da se svi uključimo i da im pomognemo da odrastu u zdrave i srećne ljude. Ako težimo ka tom cilju, sport nema alternativu, zaključuju u “Dadexu”

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com