Transformersi iz Beograda putuju u Zagreb! - Volim Podgoricu

Transformersi iz Beograda putuju u Zagreb!

Autor transformersa Danilo Baletić najavio je za Pobjedu da će njihova sledeća stanica sredinom avgusta, nakon Beograda, biti Zagreb, Trg bana Jelačića. Očekuje da će nakon Zagreba, Transformersi “čuvati” Ljubljanu, Beč, pa i Pariz!

“Moja menadžerka Maja Grubišina i ja obratili smo se upravi Zagreba i oni su to evropski prihvatili”- rekao je Baletić.

Baletić je istakao da će se Transformersima priključiti još jedan član.

“Odlučio sam da svaki grad u kojem bude izložba dobije po jednog novog transformersa. Nijesam počeo još da radim nove, ali do tada će biti gotovi” – istakao je on. Transformersi, koji su 7. juna izloženi na Trgu Republike u Beogradu, u ponedjeljak, 20. jula biće premješteni na Adu Ciganliju.

“Iz turističke organizacije su tražili da budu premješteni tamo kao atrakcija”- rekao je Baletić.

On je dodao da je u Beogradu izložba protekla odlično i da nije bilo negativnih komentara.

“Prezadovoljan sam kako su ih ljudi prihvatili. Jedino me malo razočaralo što su transformersu Leksu ukrali mač. Poslije Zagreba ću nastaviti turneju, imam u planu Sloveniju i Austriju. Cilj je da Transformersi dođu i do Pariza a, kako smo krenuli, to će biti i ostvareno” – kazao je Danilo Baletić. On je rekao kako još nije siguran da li će se Transformersi vratiti u Podgorcu, ali se iskreno nada da će se i to desiti.

Film „Transformers betlfild Podgorica“ uspješno je završen, a kad će biti prikazan još se ne zna.

“Za režiju je bio zadužen Dušan Vuleković, a producent je bio Andrija Krivokapić. Pogledao sam film, odličan je, dubokouman, kritičan, oštar, sve je rečeno. Predstavili su Transformerse onako kako sam i zamislio” – rekao je Danilo Baletić.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com