Vrt Sanele Turković na Starom aerodromu zaustavlja prolaznike! - Volim Podgoricu

Vrt Sanele Turković na Starom aerodromu zaustavlja prolaznike!

Prva bašta prispjela na naš konkurs je ona koju uređuje Sanela Turković, koja je, kako kaže veliki zaljubljenik u cvijeće.

– Ovaj vrt  prošle godine je bio potpuno drugačiji jer praktikujem da svake godine bude nešto  drugo, da zaustavim prolaznike koji se čak slikaju pored njega, kaže Sanela i dodaje da se trudi da bude kreativna i da koristi sve što ima kako bi uljepšala svoj mali vrt. Tako je slomljeni ćup  poslužio kao saksija, ali i jedna stara guma.

– Bojala sam kamenje u crveno radi kontrasta zelenoj boji a  imam i podzemne prskalice koje mi omugućavaju da zadržim zelenu oazu u vrtu. Kućica za ptice je moj najljepši detalj.  Sada sam se potrudila da od žbunića napravim i srce i pošto sam to prvi put radila  jako sam zadovoljna izlgledom, čak sam dobila I pozitivne komentare, navodi Sanela.

Vrt na koji je ponosna nalazi se na Starom aerodromu, ispred njenog lokala, a sudeći po tome čime se sanela bavi, estetika joj je jača strana.

Pogledajte

Konkurs za najljepšu baštu i balkon Podgorice počeo je danas, a više detalja i kako da prijavite bašte i balkone na koje ste ponosni pročitajte ovdje:

 

BIRAMO NAJLJEPŠU BAŠTU I BALKON PODGORICE

4 komentara

  1. Ja sam odusevljena sa ovom bastom , koja kreativnos i jako interesantne ideje ! Sanela, svaka vam cast ! Glasam za vas ! Slikala sam da uradim to i u mom dvoristu !

    1. Draga Mima, jako mi je drago sto vam se dopada moj “Vrt” !!! Jer JA iskreno uzivam u ovom mom zelenisu I svoju kreativnost ispoljavam na njemu. Tokodje koristim sve od gume, panja, cupa , kamenja , slomljenog cupa sve koristim . Inace ovaj vrt je prosle godine bio drugaciji I uvjek se trudim da tako I bude jer se treba igrati sa mastom !!! Hvala sto ste glasali I sto ste komentarisali jos jednom veliki pozdrav♡!!!

  2. Draga komšinice Sanela

    Svi smo oduševljeni ovim rajskim vrtom koji je mogla da kreira samo plemenita i dobra duša.
    Prije ulaska u zgradu svaki čovjek se lijepo osjeća samim pogledom na vrt. Ja lično uvijek obratim posebnu
    pažnju na jednu egzotičnu biljku koja je nazvana “Profesorica”. Sa puno ljubavi se vrt održava i vodi računa
    o svim biljnim kulturama.Sami uspjeh po sebi je kultivisati bilo koje parče zemlje na Starom aerodromu, jer je malo zelenih površina.Smatramo da je ovaj mali vrt najljepši u Podgorici i zaslužuje prvo mjesto.

    1. Prvo da vam se toplo I od srca zahvalim na ovim lijepi komentarima a bogami I zeljama I mogu vam reci da mi je jako drago sto vam se dopada (“moj “ako tako mogu da ga nazovem Vrt) .A jos mi je draze sto vam se dopada predivno drvo nazvano “PROFESORICA” koi ima predivan crveni cvijet (mirise na ljubav ♡) I koi je bas upravo dobio naziv po jenoj Madmozel iz naseg ulaza , jel jednako zrace kada ih pogledate!!!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com