OVAJ SLUŽBENI AUTOMOBIL JE DANAS BIO NA ADI: Evo kakvu poruku mu je ostavio Marko Milačić! - Volim Podgoricu

OVAJ SLUŽBENI AUTOMOBIL JE DANAS BIO NA ADI: Evo kakvu poruku mu je ostavio Marko Milačić!

Službeni Mercedes registarskih oznaka PG CG 020 danas je bio parkiran na parkingu kod Ade Bojane, dok se njegov korisnik vjerovatno rashlađivao u moru ili ručao u nekom od restorana.

– Funkcioner (volio bih da znam koji) troši nađe pare za gorivo (a gorivo je, reče Milo, luksuz!), dok vikend provodi na Adi, napisao je na svom Fejsbuk profilu Marko Milačić, novinar i izvršni direktor Pokreta za neutralnost i dodao da je – ostavio i poruku.

porukaA da je ogroman broj građana saglasan sa ovom porukom  govori činjenica da je Milačićev post za kratko vrijeme lajkovalo više od hiljadu i podijelilo nekoliko desetina građana.

auto-ada0 poruka-auto

Komentari su bili uglavnom negativni ili sarkastični.

–  Možda je na poslovni ručak… sa ženom, đecom i svastikom, svastika neudata..

– Ili neka kupi svoj lični audi A8 kao Srđan Milić.

– Da Bog da mu Gospod na put stao, jer narodne on je pare krao!

– R…a pa Adi na potpis s…a o….a no da nas ne privedu vjerni lovacki psi sa FB ugrozismo mu bezbjednost

– Po rednom broju ovo je neki ministar.

– Ovaj je jedan u moru takvih, da znas kakvih i koliko ih ima…ponasaju se kao da im je drzava babovina, razmecu se izjavama, skupim automobilima, imaju sluzbene telefone koji im sluze u privatne svrhe, iznajmljuju se za njih luksuzni stanovi, kuce, zive na visokoj nozi…a vjeruj, po svojim poslovnim rezultatima nijesu zaradili ni za te mrcene plate. Naravno, cast izuzecima, u svakoj sluzbi ima postenih, vrijednih, sposobnih ljudi, pravih profesionalaca. Volio bih da svi budu takvi ali to su samo pusti snovi. Dok je god veza, rodbina, kumova, svalerki, dugova,

Iz Vrhovnog državnog tužilaštva “Vijestima” su odgovorili da automobil marke “mercedes” koristi Vrhovni državni tužilac Ivica Stanković.

“On kao štićena ličnost ima pravo i obavezu na 24 časovnu službenu zaštitu i upotrebu službenog vozila. U slučaju kada bi Vrhovni državni tužilac koristio privatni automobil, u bilo koje svrhe, time bi prekršio propise i obavezu da, kao štićena ličnost, bude pod cjelodnevnom, svakodnevnom zaštitom”, kazali su iz VDT-a.

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com