Sinan Sakić krio heroin u gaćama - Volim Podgoricu

Sinan Sakić krio heroin u gaćama

Granična policija MUP Srbije, na graničnom prelazu Trbušnica, prema RS i BiH, prilikom detaljne kontrole pronašla je kod poznatog pjevača Sinana Sakića (58) 2,3 grama heroina koji je sakrio u donji veš, potvrđeno je “Novostima” u policiji.
Sa njim u kolima bio je i Elvis R(36) kod koga je pronađena manja količina marihuane. On je pokušao da je odbaci od sebe, ali su policajci, koji su ga kontrolisali bili brži, i sve su valjano kriminalističi registrovali.
Zbog droge, ali i zato što se na vozilu kojim su krenuli u BiH, iz Srbije, nisu slagali brojevi sa onima iz saobraćajne dozvole, Sinan i Elvis su privedeni u policiju, a potom su saslušani u Tužilaštvu.
S obzirom, kako saznajemo, da je u pitanju manja količina droge, predmet će biti sproveden u redovnoj proceduri, pa je ocjenjeno da nema razloga da im se određuje ni policijsko zadržavanje ni pritvor.
Automobil kojim su krenuli preko Drine biće upućen na vještačenje.
Navodno, prilikom saslušanja Sinan Sakić je rekao da ide na koncert u Bosnu, a da je “droga za te potrebe”.
Samo koji dan ranije pjevač je bio gost na velikom koncertu Dragana Kojića Kebe u Loznici, ali je publika uočila da je jedva izdržao da pjeva, pa ga je Keba, jedan od najomiljenijih Lozničana u poslednjih pola vijeka, “pokrivao” svojim glasom i uopšte egzibizijama na sceni.
(Alo)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com