Mađaricu tjerali na seks sa više od 10 muškaraca dnevno, ali njenu osvetu će pamtiti zauvijek - Volim Podgoricu

Mađaricu tjerali na seks sa više od 10 muškaraca dnevno, ali njenu osvetu će pamtiti zauvijek

Članovi međunarodne bande za trgovinu ženama uhapšeni su u Velikoj Britaniji nakon što je neimenovana Mađarica uspjela da pobjegne od njih i prijavi policiji strahote koje je proživjela za šest godina seksualnog izrabljivanja. Ona je imala 20 godina kada je započela vezu sa 24-godišnjim Jenom Buraijem.

Burai je sada pred sudom u Sautvorku osuđen u četvrtak na šest godina i osam mjeseci zatvora.

Odnos Buraija i nesrećne Mađarice i početku je bio skladan, ali se pogoršao posle nekog vremena i on ju je prisilio da radi kao prostitutka u Austriji i Mađarskoj.

Burai je djevojku 2013. prebacio u Britaniju gde ju je natjerao da ima seks sa više od deset muškaraca dnevno sve dok je, da bi izmirio dug, nije prodao drugom mađarskom državljaninu Žoltu Blagi, poznatom kao “Zmija”.

Odveli su je u bordel u londonskoj optini Njuam gde ju je Blaga dvaput silovao pre nego što ju je primorao na seks sa drugim muškarcima.

Posle nekog vremena uspjela je nekako da pobjegne preko ograde i kontaktira policiju.

Istraga Skotland jarda i mađarskih vlasti otkrila je veze ove dvojice kriminalaca sa međunarodnom bandom trgovaca ženama. “Indipendent” piše da su istražitelji pretražili 39 adresa u Londonu, Kemdbridžširu i Mađarskoj, uhapsili 11 osoba i otkrili upeljanost bande u 50 javnih kuća u Piterborou i Londonu.

Vjeruje se da je banda seksualno izrabljivala više od 250 žena. Blaga je za svoja zlodela dobio 14 godina zatvora.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com