Home / NOVOSTI / Društvo / PODGORICA: Zapalili NATO zastavu na Trgu Republike!

PODGORICA: Zapalili NATO zastavu na Trgu Republike!

Pripadnici Partije rada izveli su propagandnu akciju u Podgorici i tom prilikom zapalili zastavu NATO-a na Trgu republike.

“Akcija je imala za cilj da podstakne antiimperijalističko rapoloženje kod naroda Crne Gore, širi slobodarski duh kako bi se Crna Gora oduprla podaništvu koje sprovodi sadašnji režim, kao i da bi se ojačala svijest kod masa o potrebi otpora diktaturi kapitala. Akcija je posebno imala za cilj da podstakne otpor prema namjeri da se Crna Gora uključi u NATO pakt, kao globalne terorističke organizacije, jer je to priključivanje protivno interesima naroda Crne Gore. I kao što je Crna Gora tokom svoje istorije uvijek bila protiv okupatorske čizme, a to je pokazala i otporom velikosrpskom nacionalizmu u nedavnoj prošlosti, tako i sada narod Crne Gore treba da pruži otpor savremenim okupatorima i diktaturi kapitala koju sprovode uz pomoć vladajuće klike”, kazali su u Partiji rada.

 

Ujedno, dodaju, ova propagandna akcija se izvodi u cilju jačanja Balkanskog pokreta otpora.

“Lijepljene su naljepnice, plakati, šireni transparenti, vršeno grafitiranje. Tokom akcije je zapaljena i zastava NATO pakta na podgoričkom Trgu republike”, kazali su u partiji.

(cdm)

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com