Pucnjava u Škaljarima: Teško ranjen Saša Petrović - Volim Podgoricu

Pucnjava u Škaljarima: Teško ranjen Saša Petrović

Četrdesetogodišnji Saša Petrović teško je ranjen u pucnjavi koja se dogodila danas u Škaljarima, saopšteno je CdM-u iz Uprave policije.

Pucnjava se dogodila u 13,36 časova, a njega je, kako se sumnja, ranio sugrađanin Željko Kljajević, koji je nakon pucnjave pobjegao.

Kotorska policija je blokirala saobraćajnice prema Cetinju, Budvi, Tivtu i Herceg Novom.

Kako prenosi Skala radio, Petrović je hitno operisan u kotorskoj Opštoj bolnici, a ljekari, na čelu sa direktorom bolnice prim. Dr Ivanom Ilićem bore se za njegov život.

 

2 komentara

  1. Quite a few online communities include singles sets which attempt enjoyable click here activities mutually, all this is actually is a good renewable dating approach. Incidents similar to pedaling, bowling, curling, video clip evenings, breaking a leg and comedy club sets tend to be organized with the singles group, but it enables a evenly-distributed group of objectives to have a great as well as laid-back nights. Together with emphasis apply to the actual activity themselves as an alternative to building a romantic connection, you will need plenty of demand journey singles in addition to sights manifest additional the natural way throughout this kind of environment.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com