PRIRODNA KREMA KOJA BRIŠE BORE: Za 7 dana mlađi 5 godina! - Volim Podgoricu

PRIRODNA KREMA KOJA BRIŠE BORE: Za 7 dana mlađi 5 godina!

Nažalost, pojava bora je neminovna kod svake žene. A sa njihovom pojavom počinjemo da se grčevito borimo, koristeći različite kreme, metode i kozmetičke tretmane. Ali, čak i najskuplje kreme ne garantuju nam kompletno izbavljenje od ovih  nesavršenstava, pogotovu što koža vrlo brzo navikava na kupovne kreme i ne daje uvIJek odgovarajuće rezultate.

Recept

Ako imate vremena i želju pripremiti domaću kremu protiv bora svojim rukama, onda možete iskoristiti ovaj odličan recept.

Ova domaća krema je idealno sredstvo za njegu kože: hidrira, izravnava ten, smanjuje vidljive bore i usporava proces starenja kože. Njena prednost – prirodni sastojci i bezbjednost. Odgovara svim tipovima kože. Vidljivi rezultati su već za 7 dana. Oni, koji se sa poštovanjem ophode prema svojoj koži, zavoljeće ovu kremu. Recept je jednostavan i zaista čudesan.

Za pripremu kreme biće potrebno:

1 supena kašika bademovog ili maslinovog ulja
1 žumance
1 kašičica meda
2 čajne kašike apotekarskog vazelina

Priprema kreme

Vazelin otopiti na vodenoj pari. Biće potrebno par minuta.

Skinuti sa šporeta i dodati ostale sastojke: med, žumance i ulje.

Sve sastojke temeljno promiješati. Miješajte par minuta, dok ne dobijete homogenu smjesu.

Preručite u kutiju, može od stare kreme, biće dovoljna kutija od 50 ml.

Laganim, masirajućim pokretima nanosi se na očišćenu kožu. Poslije 30 minuta ukloniti ostatke kreme vatnim diskom umočenim u mineralnu (kisjelu) vodu ili vlažnom maramicom za lice.

Napomena: krema se upija u kožu duže od sat vremena, tako da treba da se nanosi na lice 2 sata prije spavanja. Kremu čuvajte u frižideru. Kad se potroši, i ako ste zadovoljni, napravite novu mjeru. Pošto su svi sastojci prirodni,  nemojte praviti duplu mjeru odmah, da se ne pokvari.

Budite lijepi!

Izvor:webtribune.rs

2 komentara

  1. After study some of the blog articles on your site now, we genuinely appreciate your method of blogging. I bookmarked it to my bookmark internet site list and you will be checking back soon. Pls have a look at my website likewise and let me know what you believe.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com