Ruski bokser Nikolaj Valujev odmara u Kotoru - Volim Podgoricu

Ruski bokser Nikolaj Valujev odmara u Kotoru

Čuveni ruski bokser Nikolaj Sergejevič Valujev, koji je dva puta nosio titulu najboljeg svjetskog boksera WBA u teškoj kategoriji, odmara u hotelu Forza Mare u Kotoru.

Očevidci su bili prijatno iznenađeni kada su danas u prolazu na parkingu hotela, a kasnije i na  plaži hotela vidjeli dva metra i 16 centimetara visokog boksera za kojeg bi se reklo da je još uvijek u izvrsnoj formi, iako je već zagazio u petu deceniju života.

U hotelu Forza Mare nijesu željeli potvrditi, ali ni demantovati da čuveni Valujev boravi u njihovom hotelu, navodeći da žele da sačuvaju privatnost svojih gostiju bez obzira o kome se radi.

Inače luksuzni hotel Forza Mare u kotorskom naselju Dobrota poznat je po tome što su u njemu proteklih godina boravili poznata svjetska imena, poput legendarnog bivšeg trenera Barselone Pep Gvardiola, a nakon njega i direktor omladinske škole čuvenog Ajaksa, Ronald De Bur, potom porodica meksičkog multimilijardera Karlosa Slima, rok diva Tina Tarner, Bijons i Džej Zi, Roberto Kavali i familija Nataniela Rotšilda.

(Cdm)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com