Aleksandar Radojičić dobio starateljstvo nad ćerkom - Volim Podgoricu

Aleksandar Radojičić dobio starateljstvo nad ćerkom

Aleksandar Radojičić (28), dobija starateljstvo nad dvoipogodišnjom Ajom, koju je dobio u vanbračnoj zajednici s bivšom djevojkom Jelenom Melezović.

Glumac, upamćen kao Balerina iz filma Montevideo, kako saznaje Kurir, tokom sudskog procesa uspio je da se nagodi s majkom svog djeteta, pa je preostalo da se još na sudu potpišu papiri koji potvrđuju da je on i zvanični staratelj.

– Aleksandar i Jelena su se dogovorili da zajedno kao roditelji rade u najboljem interesu svoje ćerke. Zato i žele da sve ostane daleko od očiju javnosti jer se poštuju i podržavaju međusobno u vezi sa svim što se tiče njihovog djeteta. Pošto su shvatili da nisu jedno za drugo i da bi ulazak u bračne vode samo pogoršao njihov odnos, odlučili su da se raziđu, ali i da zajedno odlučuju o nasljednici – navodi izvor i nastavlja:

– Nakon što je prošle godine Radojičić napustio stan u kojem je živio sa Jelenom i Ajom, a njih dvije su se vratile kod njenih roditelja u Zrenjanin, ubrzo su oboje podnijeli zahtjev za starateljstvo nad djevojčicom. Slučaj je skoro rješen, i za manje od mjesec dana glumac će biti i zvanični staratelj djeteta jer je Jelena nezaposlena. Ona se u početku tome protivila, ali na kraju je popustila misleći na dobrobit njihove ćerke, o kojoj i te kako vodi računa – završava izvor.

Novinari Kurira pozvali su Radojičića, koji ih je prvo pažljivo saslušao, ne želeći da potvrdi niti da demantuje njihova saznanja, a onda kratko rekao:

– Upravo sam sa svojom ćerkom. Ne želim da komentarišem svoj privatni život. Hvala vam na pozivu – poručio je glumac.

(Kurir)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com