KIKI I PILOTI sjutra veče u Golubovcima - Volim Podgoricu

KIKI I PILOTI sjutra veče u Golubovcima

Poznati kompozitor, pjevač i instrumentalista Zoran Kiki Lesendrić i grupa Piloti nastupiće u okviru manifestacije “Podgoričko ljeto 2015” u ponedjeljak, 20.jula, na platou KIC-a “Zeta” u Golubovcima, sa početkom u 21 sat. Ulaz je besplatan.

 Zoran Kiki Lesendrić poznat je po pjesmama koje su ostale u pamćenju mnogih generacija tokom 80-tih i 90-tih godina (Kao ptica na mom dlanu, Zaboravljeni, Kada sanjamo, Osmeh letnje noći, Neka te Bog čuva za mene itd.).

Ističe se njegov rad i u primijenjenoj muzici, komponovao je muziku za filmsko ostvarenje Darka Bajića „Na lepom plavom Dunavu”, za dokumentarni film „U početku beše reč – Miroslavljevo jevanđelje”, seriju „Zaboravljeni”, za filmove “Lovers”, “Too much flesh”, “Being Light” reditelja i glumca Žan Mark Bara i za film “Sivi kamion crvene boje” reditelja i scenariste Srđana Koljevića.

Prvi solo album „Mesec na vratima“ koji je objavila izdavačka kuća „City Records” 2008. godine nudi prepoznatljiv zvuk Kikija i Pilota, a kao potencijalni hitovi izdvajaju se: Još jedna pijana noć”, “Queen in Wiena”, “Mala plava” i “Niko nije kao ti”. Godine 2012. objavljuje drugi studijski album pod imenom “Slučajno i zauvek”.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com