Upoznajte Sem: Evo šta sve mora da radi lična asistentkinja pop dive! - Volim Podgoricu

Upoznajte Sem: Evo šta sve mora da radi lična asistentkinja pop dive!

Kako se ponašati i oblačiti ako je tvoja šefica jedna od najpoznatijih i najzauzetijih osoba na svijetu? Sem Grinberg ima posao koji bi željele sve djevojke ovog svijeta. Ona je lična asistentkinja jedne od najvećih diva na planeti – Bijonse Nouls.

Ova simpatična djevojka je nedavno u razgovoru za američko izdanje magazina Vogue opisala kako izgleda njen dress code s obzirom na to da u stopu prati slavnu divu. Kada se nalazi u bekstejdžu ili na crvenom tepihu Sem je uglavnom obučena u crno.

Bitno mi je da ostanem neupadljiva jer ljudi nikada neće primjetiti neku osobu odjevenu u crnu kreaciju kako trči za divom koja ima svjetlucavu pink haljinu. Pored boje, bitno mi je da izgledam čisto i kul.

Po njenom mišljenju, dobri i kvalitetni materijali su na prvom mjestu zato često nosi modele Balenciage i Proenze Schouler.

Sem je takođe istakla da novac treba uložiti u ključne stvari, kao na primjer na udobnu i šik ravnu obuću (njene omiljene su espadrile Chanela) i kul jakna (npr. Balenciaga) jer su ovi odjevni komadi neophodni.


Bijonse i čitav njen tim su stalno u pokretu, pa gospođica Grinberg stalno ima spremne odjevne kombinacije.

Vrlo često se dešava da čim izađemo iz aviona idemo pravo u emisiju ili neki sastanak – objašnjava Sem svoj naporan raspored.

Trudim se da izgledam pristojno. Nikada ne bih na poslu nosila trenerku ili duks, koliko god da su praktični. Uglavnom nosim kombinezon koji je komforan za putovanja. Kombinujem ga uz ravnu obuću sa punom petom i jaknom – ističe Sem i dodaje da uvijek ima spakovanu torbu u slučaju da odmah treba da krene na put.

(Cosmopolitan.rs)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com