STEFAN se bori protiv leukemije i potrebna mu je naša pomoć - Volim Podgoricu

STEFAN se bori protiv leukemije i potrebna mu je naša pomoć

Trinaestogodišnji Stefan Vukčević boluje od leukemije, a njegovi roditelji mole za pomoć kako bi mogao da nastavili liječenje i dobije najtežu životnu bitku.

Naime, u junu 2011. godine Stefanu je ustanovljeno da ima leukemiju i poslat je na Institut za majku i dijete u Beogradu. Nakon sedam i po mjeseci, ljekari su tvrdili su da je izliječen, međutim prije tri dana nalaz koji je urađen u Podgorici potvrdio je da se bolest vratila. Nakon toga je odmah upućen na Kliniku u Beograd i danas urađeni nalazi potvrđuju da se Stefan opet suočava sa istom bolešću.

Stefan se trenutno  nalazi u Beogradu, a roditelji mole sve ljude dobre volje da im pomognu kako bi mogao da nastavi svoju bordu za izlječenjem i dobije najtežu životnu bitku.

Pomoć za trinaestogodišnjeg Stefana Vučkovića može se uplatiti na žiro-račun Crnogorske komercijalne banke 510100597429002832.

1 komentar

  1. I would like to thnkx for the efforts you have put in writing this website. I’m hoping the same high-grade website post from you in the upcoming as well. In fact your creative writing abilities has inspired me to get my own web site now. Actually the blogging is spreading its wings fast. Your write up is a great example of it.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com