Umalo se udavili u rijeci: Saša Kapor sa porodicom doživio saobraćajnu nesreću - Volim Podgoricu

Umalo se udavili u rijeci: Saša Kapor sa porodicom doživio saobraćajnu nesreću

Nikolina Kovač (25) i Saša Kapor (30) sa trogodišnjim sinom Nikolajem pukom srećom preživjeli su saobraćajnu nesreću koja se dogodila u ponedjeljak oko 11 sati pre podne, kada su sletjeli s puta u rijeku u mjestu Drinjača kod Zvornika.

Kako Kurir saznaje, da bi izbjegao direktan sudar sa kombijem, koji je prešao u njihovu traku, Kapor je skrenuo u stranu, ali šljunak je povukao njegov „mercedes“ i survali su se u Drinu. Lokalni ribari, koji su pecali u blizini, odmah su im pritekli u pomoć i jedva uspjeli da ih izvuku kroz prozor automobila.

– Čuli smo prasak kad se auto survao u rijeku. Brže-bolje potrčali smo da spasavamo te ljude. Bilo je jezivo. Dijete koje je bilo vezano na svom sjedištu vrištalo je dok su se otac i majka grčevito borili da ga izvuku. Srećom, prozor je bio otvoren i Saša je prvo Nikolini stavio sina u krilo, a onda ga je ona nama dobacila kroz prozor i mi smo ga čamcem prebacili na obalu, dok su oni doplivali za nama. Sve se odigralo munjevito i bukvalno su sekunde bile u pitanju dok smo se borili za njihove živote – priča jedan od mještana koji je izbavljao Kapore iz potopljenih kola.

Uspjeli smo da stupimo u kontakt s Nikolinom i Sašom, koji su prilikom nesreće ostali i bez mobilnih telefona.

– Još sam u šoku! Gledali smo smrti u oči. Sve se odigralo u pet minuta, a izgledalo je kao horor-film. Još mi Nikolajev plač odzvanja u ušima. Hvala Bogu i tim dobrim ljudima koji su nas izbavili, pa smo svi ostali živi i zdravi – rekla je pjevačica za Kurir, a njen suprug je dodao:
“Taj dan ćemo slaviti kao drugi rođendan. Bog nas je pogledao i zaštitio. Neizmjernu zahvalnost dugujemo ljudima koji su nam pomogli i spasli nas. Nikada nećemo proći kroz to mjesto a da ne svratimo do njih. Nikolina od stresa nakon nesreće nije mogla da govori, niti je željela da se odvoji od sina, a ja imam lakše povrede”, zaključuje Kapor.

1 komentar

  1. I together with my friends came reading the nice information and facts on your website and all of the sudden I got a terrible suspicion I had not expressed respect to the web blog owner for those strategies. Those young men became absolutely happy to study all of them and have now simply been tapping into these things. Appreciate your being simply accommodating as well as for going for some amazing resources millions of individuals are really desperate to know about. My personal honest regret for not expressing gratitude to earlier.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com