OSTAVITE VODU NAPUŠTENIM ŽIVOTINJAMA! Ako nemate zdjelu prepolovite plastičnu flašu - Volim Podgoricu

OSTAVITE VODU NAPUŠTENIM ŽIVOTINJAMA! Ako nemate zdjelu prepolovite plastičnu flašu

Nevladina organizacija Prijatelji životinja iz Podgorice apeluju na svoje sugrađane da na velikim vrućinama misle i na napuštene životinje i da im ostave posude sa vodom.

– Obzirom da u našem glavnom gradu vladaju izuzetno visoke temperature, koje postaju nepodnošljive , kako za ljude, tako i za životinje, molimo sve savjesne građane da ispred svojih kapija i ulaza u zgrade postave zdjele ili prepolovljene plastične flaše sa vodom, kako bi životinje koje nemaju vlasnike mogle da utole žeđ.

Mislimo da u Glavnom gradu postoji određeni broj savjesnih građana koji brinu o napuštenim životijama, a ovim putem apelujemo i na one koji do sada to nisu radili, da urade humano djelo. Svi mi koji imamo kućne ljubimce, znamo kako teško podnose velike vrućine, pa treba da se sjetimo kako li je tek onim životinjama o kojima niko ne bine i da im pomognemo da koliko toliko lakše prebrode ove vrućine, navode iz udruženja Prijatelji Životinja.

1 komentar

  1. Youre so cool! I dont suppose Ive read anything like this before. So nice to discover somebody by original thoughts on this subject. realy appreciation for starting this up. this web site are some things that is required over the internet, a person with some originality. beneficial work for bringing interesting things to the web!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com