Besplatne radionice Udruženja preduzetnica: Smanjite troškove i poboljšajte poslovanje! - Volim Podgoricu

Besplatne radionice Udruženja preduzetnica: Smanjite troškove i poboljšajte poslovanje!

Evropska mreža preduzetništva u Crnoj Gori – Direkcija za razvoj malih i srednjih preduzeća, u saradnji sa Udruženjem preduzetnica Crne Gore organizuje radionicu na temu: Uticaj novih tehnologija (cloud aplikacija) na povećanje efikasnosti i smanjenje troškova u poslovanju preduzeća, dana 28. i 29. jula 2015.godine.

Osim što ćete naučiti kako da koristite cloud aplikacije i da smanjite troškove, naučićete i kako da promovišete svoj posao na webu, zašto vam treba sajt i kako da koristite društvene mreže.

Radionica će se održati u Sali Narodne biblioteke u Podgorici.

Posljednjih godina velika pažnja se posvećuje razvoju ženskog preduzetništva ne samo u regionu već i u čitavom svijetu. U Evropskoj uniji se žensko preduzetništvo posmatra kao neiskorišćeni resurs velikog potencijala.
Žensko preduzetništvo i u Crnoj Gori bi trebalo da bude takođe značajan pokretač ekonomskog razvoja, ali po učešću žena u biznisu Crna Gora zaostaje ne samo za razvijenim, već i za zemljama regiona. Podaci pokazuju da u Crnoj Gori trenutno ima nešto malo više od devet odsto vlasnica preduzeća.

Za razvoj preduzetništva žena izuzetno je važna edukacija, kako u oblasti samog preduzetničkog procesa, tako i u oblastima usvajanja specifičnih vještina.
S tim u vezi, Direkcija i Udruženje nastavljaju dosadašnju uspješnu saradnju, i žele ovom radionicom da unaprijede prevashodno znanje preduzetnica i na ovom polju.

Što je “Cloud aplikacija” za obične korisnike?

– Kad se radi o “običnim” korisnicima, odgovor je: to je novi i jeftiniji (barem tako svi obećavaju) način korištenja programskih rješenja koji će se unajmljivati prema potrebi. To je poslovni model koji omogućuje više od korištenja obične e-pošte, poput Hotmail/Windows Live e-maila ili pretraživača poput Googlea ili Binga, napominje Edita Dautović, predsjednica Udruženja preduzetnica.

Prijave možete slati na [email protected] i preduzetnicecg.org@t-com.me

Rok za prijavu je 27.jul 2015.g.

Više o radionacima možete saznati na Facebook strani Udruženja preduzetnica Crne Gore  

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com