Podgoričanka od kuće zarađuje 7.000 eura!? - Volim Podgoricu

Podgoričanka od kuće zarađuje 7.000 eura!?

Svi koji koriste Yahoo juče su mogli da pročitaju priču o uspjehu jedne mame iz Podgorice, koja sjedi kod kuće i lako zarađuje 7.000 eura mjesečno.

Priču o uspjehu Marije Šutove, novom automobilu marke BMW i porodičnom ljetovanju na Havajima, na internet donosi Karijer Žurnal. U toj priči ovog online magazina, Marija Šutova je novinarki prenijela sve svoje muke dok nije naišla na Milioner Bluprint, program kroz koji ponekad dnevno zaradi i 500 eura!

Uspjela je, tvrdi novinarka, da kupi svoj automobil iz snova, koji je tako često sa žalom gledala po podgoričkim ulicama, i da svog muža i troje djece povede na ekskluzivno ljetovanje na destinaciju, opet iz njenih snova.

Ova priča našla se kao jedna od onih koje pretraživač Yahoo nudi svojim korisnicima.

Milioner Bluprint koji sebe očigledno reklamira kroz tekst o Podgoričkom čudu od žene, u momentu nastajanja ovog teksta imao je preko milion ipo onih koji su ga čitali. Šta je Milioner Bluprint koji joj mjesečno donosi najvišu crnogorsku platu, Marija Šutova nije odgovorila u ovom online intervjuu. Samo je ovlaš rekla da se bojala inernet prevara, koje su po pravilu piramidalne šeme u koje moraš uključiti sve koje poznaješ, a Milioner Bluprint nije to. Šta je, to oni koji su pročitali tekst mogu saznati jednim klikom.

Nakon mejlova koji nam stižu iz Afričkih zemalja u kojima nas obavještavaju da smo izgubili rođake iz Sijera Leonea ali zauzvrat naslijedili milione, Marija Šutova, nakon ovog teksta može biti samo jedno. Prevara. Zato treba biti oprezan i ne vjerovati svemu što se, u raznim oblicima, kao prevara nudi na internetu, prenosi Kodex.me

Na kraju, uz malo više pažnje, može se vidjeti i da se na pretraživaču Yahoo tekst o Mariji našao jer je plaćeni oglas, iako je na prvi pogled priča o nevjerovatnom uspjehu koji je novinarka Karijer Žurnala morala da podijeli sa čitaocima.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com