Raško Konjević: Tražiću da policajci budu najstrožije kažnjeni - Volim Podgoricu

Raško Konjević: Tražiću da policajci budu najstrožije kažnjeni

Zbog fotografije koja je prije nekoliko dana zapalila društvene mreže, a na kojoj se vidi policijska jahta sa kupačima, ministar unutrašnjih poslova Raško Konjević poručio je da će tražiti da oni budu najrigoroznije kažnjeni.
Konjević je TV Vijesti rekao da je za sada pokrenut disciplinski postupak, i da ovakvo ponašanje baca ljagu na čitavu policiju.

“Tačno je da se po mom nalogu odmah krenulo u provjeri i identifikaciju lica koja su zlupotrijebila posao mimo svih pravila službe i etike. Pokrenuće se disciplinski postupak, a ono što će biti moje interesovanje, naravno na bazi utvrđenih činjenica, je da kazna bude najrigoroznija moguća, a u skladu sa Zakonom o unutrašnjim poslovima”, poručio je Konjević.

On je rekao da neće da prejudicira da li to znači da će oni ostati bez posla, ali, između ostalog, kako je rekao, znači i to.

“Taj postupak vodi disciplinski tužilac, u okviru Ministarstva unutrašnjih poslova, on utvrđuje činjenice, i disciplinska komisija daje prijedlog MUP-u o kazni koja je predviđena Zakonom”, objasnio je Konjević.

On je dodao da je disciplinski postupak predviđen zakonom.

“Za jedan krajnje neprimjeren način korišćenja državne imovine i koji ozbiljno ugrožava ugled MUP-a i kroz takva neodgovorna postupanja baca ljagu na ogromnu većinu pripradnika Uprave policije, koji na častan način obavljaju svoju djelatnost”, rekao je Konjević.

2 komentara

  1. This web-site is often a walk-through its the data you wanted concerning this and didn’t know who to inquire about. Glimpse here, and you’ll undoubtedly discover it.

  2. Youre so awesome, man! I cant believe I missed this blog for so long. Its just great stuff all round. Your design, man…too amazing! I cant wait to read what youve got next. I love everything that youre saying and want more, more, MORE! Keep this up, man! Its just too good.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com