Uhapšena Maja Adrović: Ništa neću otkriti o Beku, možete me držati 40 godina! - Volim Podgoricu

Uhapšena Maja Adrović: Ništa neću otkriti o Beku, možete me držati 40 godina!

Možete da me držite u zatvoru 40 godina, ali ništa neću reći, uz salve psovki poručila je Maja Adrovac tužiteljki koja vodi slučaj atentata na Milana Beka.

Ko je tridesetjednogodišnja Maja Adrovac? Ko je žena čiji je DNK pronađen na čaurama metaka kojima je pucano na Beka? Ko je majka dvoje dejce, od kojih je jedna beba, koja će prije da robija nego da otkrije brata i muža Ivana Adrovca, za koga se sumnja da je pucao na Beka?

“Maja Adrovac nije kriminalac, ali živi životom kriminalca zbog muža Ivana i brata, koji su poznati u podzemlju. Godinama zapravo ne živi s mužem zbog njihovih čestih bježanja od policije, ali imaju specijalni način komunikacije. Niti je muž obavještava gdje je niti ona pita, a kada se čuju, razgovaraju u šiframa. Kada ju je policija uhapsila, u stanu nije bilo nijedne zajedničke fotografije s mužem i bratom, čak ni Majinih fotografija sa djecom”, kaže sagovornik Blica.

Do Maje policija nije lako došla. Trebalo im je oko 10 mjeseci da pronađu čiji je DNK sa mjesta zločina. Kako je bila vlasnik restorana u Beogradu, čekao se pravi trenutak da se uzme opušak cigarete ili čaša iz koje je pila. Tek tada je privedena, ali policija joj uopšte nije pominjala Beka, već je samo pitala gdje joj je muž, koji je nekoliko dana prije hapšenja napustio Srbiju.

Beka upucali zbog Maneove slike vrijedne 20 miliona!

(blic.rs)

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com