Džudisti Marku Raduloviću osmodnevni pritvor - Volim Podgoricu

Džudisti Marku Raduloviću osmodnevni pritvor

Sudija za istrage Osnovnog suda u Podgorici odredio je osmodnevni pritvor džudisti Marku Raduloviću, koji je u petak uhapšen pod sumnjom da se bavio zelenašenjem.

Prema saznanju DN, pritvor mu je određen zbog opasnosti od ponavljanja djela.

Radulović je uhapšen nakon što je u petak u cik zore, više desetina policajaca upalo u njegovu kuću u podgoričkom naselju Vranići. Kako ga tada nijesu zatekli kući, organizovana je opsežna akcija traganja za džudistom. U subotu popodne, on se sam javio policiji, gdje je nakon saslušanja i zadržan.

Policija sumnja da je Radulović u periodu od marta prošle godine pa do hapšenja, iskoristio teško imovno stanje sugrađanina Zorana Radovića, kojem je dao pozajmicu u iznosu od 235.000 eura, uz obavezu plaćanja tzv. zelenaške kamate od pet odsto. To znači da je zelenaška kamata na mjesečnom nivou iznosila 1.750 eura.

(foto: Vedran Ilić)

1 komentar

  1. I am really loving the theme/design of your weblog. Do you ever run into any browser compatibility problems? A handful of my blog visitors have complained about my site not working correctly in Explorer but looks great in Chrome. Do you have any solutions to help fix this problem?

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com