FILMSKA POTJERA: Mladić jurio Seku Aleksić po našem hotelu! - Volim Podgoricu

FILMSKA POTJERA: Mladić jurio Seku Aleksić po našem hotelu!

Prava filmska drama odigrala se u hotelu u Crnoj Gori u kojem je odsjela folkerka Seka Aleksić. Vatreni pjevačicin fan unezvjereno je uletio u foaje i počeo da trči hodnicima luksuznog hotela. Momci iz obezbjezđenja, kada su shvatili šta se dešava, više od deset minuta jurili su mladića kako bi ga spriječili da dođe do Seke, jer su bili zabrinuti za njenu bezbjednost.

– Mladić koji ima oko dvadesetak godina uspio je da se provuče do recepcije hotela i kada je shvatio da ima previše ljudi i da među njima ne vidi pjevačicu, počeo je da trči hodnicima po svim spratovima. U trenutku kada je počeo da je doziva, obezbjeđenje je shvatilo da je riječ o fanu, a ne o gostu hotela i njih petorica su brzo potrčali za njim. Za to vrijeme, pjevačica se kupala na bazenu i nije ni slutila šta se dešava u unutrašnjosti hotela, rekao je izvor koji se zatekao na licu mjesta.

Obezbjeđenje je ubrzo uhvatilo mladića i izvelo ga napolje, dok je on vikao da „želi da upozna Seku kraljicu“ i da se slika s njom. Tražio je da je izvedu, ali mu momci iz obezbjeđenja, shodno pravilima hotela, nisu ispunili želju. Kasnije su Seku obavijestili o nemilom događaju, što nju nije uznemirilo, čak je rekla da bi bez problema izašla da se slika sa mladićem, ispričao je izvor.

(Mojatv.rs)

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com