Hotel Regent Montenegro slavi prvi rođendan - Volim Podgoricu

Hotel Regent Montenegro slavi prvi rođendan

Regent Porto Montenegro 1. avgusta ove godine proslavlja svoj prvi rođendan obilježavajući svoju prvu punu godinu dana uspješnog poslovanja tokom koje je  postavio nove standarde luksuznog turizma u Crnoj Gori, saopštila je PR i Marketing menadžer tog hotela Elena Ljiljanić.

„Sa ponosom rekapituliramo prvih dvanaest mjeseci našeg rada i zahvalni smo na brojnim nominacijama. Međutim, ipak su najvažniji pozitivni komentari naših gostiju koji predstavljaju potvrdu da smo na pravom putu da se pozicioniramo kao jedan od vodećih luksuznih hotela u svijetu. Već su u pripremi planovi za osvajanja novih tržišta i kreativniju animaciju gostiju iz regiona i Evrope“, poručili su iz menadžmenta ovog hotela.

Tokom 12 mjeseci rada, Regent je osvojio 12 nominacija i priznanja među kojima su nominacija za renomiranu World Luxury Hotel nagradu za najbolji hotel i najbolji spa centar, mjesto na listi najboljih hotela od strane prestižnog Conde Nast Traveler časopisa u Ujedinjenom Kraljevstvu i Rusiji kao i mjesto među VIP hotelima kultnog britanskog nedjeljnika The Sunday Times.

Takođe, uoči rođendana, Regent Porto Montenegro je ušao u uži izbor evropske nagrade za kvalitet u ugostiteljstvu, European Hospitality Award, za najbolji restoran i najbolju hotelsku rezidenciju.

U čast svom prvom punom ljetu, Regent je svoje goste počastio ponudama „Stay 4 Pay 3“  i „Stay 3 Pay 2“ odnosno četiri noćenja u hotelu po cijeni tri i tri noćenja po cijeni dva koje su aktuelne do 30. septembra ove godine.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com