SEVERINA MILANU POPOVIĆU PORUČILA: Ne želiš sina u javnosti a preko medija se pitaš kako ćeš sinu objasniti mamin pornić - Volim Podgoricu

SEVERINA MILANU POPOVIĆU PORUČILA: Ne želiš sina u javnosti a preko medija se pitaš kako ćeš sinu objasniti mamin pornić

Nakon što je srpski preduzetnik Milan Popović poslao pritužbu Severini – i to premijeru Zoranu Milanoviću, ministrici socijalne zaštite Milanki Opačić i nekolicini saborskih odbora, oglasila se i Severina. I to preko menadžera Tomice Petrovića.

“Osoba koja ne želi da mu se sin izlaže javnosti ne govori u intervjuu srpskom listu da ne zna kako će djetetu objasniti mamin pornić. Takođe, ne zove fotografe da ga snimaju dok je u šetnji gradom sa sinom”, poručila je Severina preko Petrovića, piše Jutarnji.

To je reakcija koja je uslijedila nakon što se Milan požalio kako njegova bivša krši prava njihovog 3-godišnjeg sina Aleksandra nad kojim pjevačica ima starateljstvo, a za kojeg on plaća alimentaciju. Smeta mu što je njihov sin javno medijski izložen kao “javno dobro”.

Milan Popović pisao hrvatskom premijeru: Zaštitite mi sina od RIJALITI MAJKE!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com