EVO ZAŠTO treba da birate muškarce sa maljavim grudima - Volim Podgoricu

EVO ZAŠTO treba da birate muškarce sa maljavim grudima

Ženska opsjednutost dlakavim muškarcima nije “bolest modernog doba” već datira iz praistorije kada je ekstremna dlakavost bila znak muškosti.

Kako i na temelju čega treba da birate svog budućeg partnera?

Neke će očarati taj crni zagonetni pogled, njegov nesvakidašnji smisao za humor zbog kog se smješkate cijeli dan, mišićavo tijelo, dlake na grudima…

Upravo o ovom zadnjem je tu riječ u ovoj priči.

Iako ne isključuje ni taj pogled ni osmjeh, Laura Argintar sa Elite Dailya poručuje: Biram muškarce koji ostavljaju utisak da mogu da prežive novo ledeno doba. A ako niste u svom životu imali jednog takvog dlakavog muškarca, zapravo niste ni živjeli, odlučna je.

Tako je, složićemo se, evolucija i posložila stvari. Muškarci jače fizičke građe i dlakavog tijela ostavljaju baš takav utisak “pećinskog čovjeka” koji može da se uhvati u koštac s raznim životnim izazovima. Što dlakavije, to bolje, smatra Argintar.

I nije jedina koja ima takav stav. Ili ukus, da budemo precizniji.

Ženska opsjednutost dlakavim muškarcima nije “bolest modernog doba” već datira iz praistorije kada je ekstremna dlakavost bila znak muškosti. Za mnoge je to i danas. A osim toga, ovo su dodatni razlozi zbog kojih je dobro imati pored sebe “dlakavog muškarca”.

1. Avantura

Biti u vezi s takvim muškarcem može da bude prava avantura. S lakoćom  može da vas povede u “scenario filma Tarzan” ili u rane sedamdesete, piše Elite Daily.

2. Voljeće vas takvima kakve ste

Oni će voljeti vaš prirodni izgled i nećete  morati da brinete i da se trudite kako da skrijete neke tjelesne nedostatke.

(Izvor:24sata)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com