Radnici Brodogradilišta primili jednu zaradu - Volim Podgoricu

Radnici Brodogradilišta primili jednu zaradu

Svi bivši radnici AD “Jadransko brodogradilište” Bijela primili su danas jednu neisplaćenu zaradu, saopšteno je iz Ministarstva saobraćaja i pomorstva.

Na sastanku sa predstavnicima bivših radnika ministar Ivan Brajović obećao je da će ministarstvo reagovati kako bi zaštitilo interese radnika, kao i da će uložiti dodatni napor da se situacija u Brodogradilištu u što kraćem roku stabilizuje.

“Podsjećanja radi, obećanje da će jedna zaostala zarada radnicima biti isplaćena u ovih par dana, ministar Brajović je dao prilikom neposrednog razgovora sa radnicima 29. jula u Bijeloj, kada je neformalno razgovarao sa njima i članovima njihovih porodica. Kako je ministar ispunio obećanje, za očekivati je i da će radnici nakon isplate pomenute zarade nastaviti sa remontom dokovanih brodova, kako su i najavljivali u prethodnom periodu. Takođe, održavanje obećanja od strane ministra Brajovića uliva radnicima Brodogradilišta povjerenje da će i ostale aktivnosti koje su precizirane s ministrom takođe biti na isti, korektan i pravovremen način realizovane”, navodi se u saopštenju.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com