RUS ubio šestoro svoje djece i trudnu ženu! - Volim Podgoricu

RUS ubio šestoro svoje djece i trudnu ženu!

Oleg B (51) iz Rusije, osumnjičen je za smrt šestoro svoje djece, a policija je pokrenula istragu kada su radnici vrtića, u koji su išla djeca, navela da nisu dolazili od 25. jula.

Iz policije su saopštili da vrata od stana u kojem su živjela djeca,nisu mogli da otvore i da su morali da uđu kroz prozor, a da kad su ušli su zatekli stravičan prizor.

Komšije su rekle da su dan ranije vidjele oca djece koji je otišao u nepoznatom pravcu. Tražimo roditelje djece, ali pokušavamo i da ustanovimo broj djece žrtava – navodi se u saopštenju.

Neimenovani izvor iz policije je rekao Interfaksu da su pronađeni samo djelovi tijela, kao i da je ubijena i majka djece, koja je navodno bila u drugom stanju.

Komšije su roditelje djece opisale kao veoma religiozne ljude, koji su svojoj djeci branili da jedu ribu i meso. Lokalni mediji navode da je u porodici bilo troje muške i troje ženske djece.

Kao osumnjičeni za smrt djece naveden je otac, 51-godišnji Oleg B, nekadašnji pripadnik adventističke crkve u regionu Vladimir, međutim, on je bio prognan zbog preljube posle čega se preselio u Nižnji gdje je osnovao porodicu.

(Telegraf.rs)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com