NIKOLA PEKOVIĆ U GUČI: Troši i po 20.000 evra na noć - Volim Podgoricu

NIKOLA PEKOVIĆ U GUČI: Troši i po 20.000 evra na noć

Košarkaš Minesote danas bi trebalo da je stigao na Sabor trubača i u društvu dvadesetak prijatelja ostaje do kraja fešte, iznajmio je kuću koja košta 500 evra dnevno.

Na Saboru trubača u Guči glavni program počinje tek večeras, kada na stadionu lokalnog fudbalskog kluba svira Goran Bregović, a dolazak u svjetsku prestonicu trube najavio je i košarkaš Minesote Nikola Peković.

Crnogorski reprezentativac, kako Kurir saznaje, stiže u Dragačevo u četvrtak u društvu dvadesetak prijatelja i već je rezervisao kuću u kojoj će boraviti s njima.

– Nikola obožava Guču i trubače, tako da poslednjih godina ne propušta Sabor. Očekujemo njegov dolazak, a on s društvom planira da ostane do nedjelje. Kako trenutno ne igra zbog povrede, ne mora kao ranijih godina da dolazi tajno, već može da se opusti i provede za svoju dušu. Boraviće u luksuznoj kući za čiji najam je platio unaprijed 500 evra po danu – otkriva izvor Kurira blizak Pekoviću.

Zvijezda svjetske košarke prvu noć s društvom planira da provede u kafani svog bliskog prijatelja, gdje će biti organizovana žurka zatvorenog tipa.

Pravo u srce... Pogodila ga pesma

– Na uvce će mu svirati otac i sin Boban i Marko Marković. U kafanu će moći da uđu samo odabrani gosti. Pekovića obožavaju domaćini, kao i izvođači jer kiti trubače samo novčanicama od 100 i 200 evra. Za dan umije da potroši i po 20.000 evra – zaključuje sagovornik Kurira.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com