DOBRO RAZMISLITE! Predbračnih ugovora sve više, a zbog jedne stavke otvorite “četvore oči! - Volim Podgoricu

DOBRO RAZMISLITE! Predbračnih ugovora sve više, a zbog jedne stavke otvorite “četvore oči!

Svaki treći brak završava se razvodom, a predbračni ugovori sve su popularniji i kod prosječnih parova. Ovaj osigurava vjernost, ili se barem nevjera skupo plaća…

Riječ je o najnovijem trendu među budućim mladencima. Predbračni ugovori u poslednje vrijeme postali su nezaobilazni jer ona “dok nas smrt ne rastavi” više nema istu težinu. Dokaz je činjenica da se svaki treći brak završava razvodom, pa mladi parovi ulaze u tu instituciju s većim oprezom, piše Daily Mail.

Sve popularnija stavka je bračna nevjera, u slučaju koje partner koji je “zastranio” gubi sav zajednički stečen imetak.

Naizgled prestrog zakon, uprkos protivljenju velikog broja sudija i advokata, ipak nailazi na odobravanje jer se smatra kako je za svaki razvod braka kriva jedna strana.

Predbračne ugovore “proslavile” su svjetske zvijezde i javne ličnosti s obzirom na znatno veći procenat razvoda tzv. zvjezdanih brakova, pa se sad i sve više prosječnih parova odlučuje na taj korak kako bi zaštitili svoju imovinu.

Sama pomisao na potpisivanje predbračnog ugovora automatski baca sjenku na ljubav koja bi trebalo da bude jedina misao vodilja prilikom stupanja u brak.

Ipak to ima i svoje dobre strane

Vršeći pritisak na parove koji nisu u potpunosti sigurni da li žele jedno s drugim da provedu ostatak života, ova stavka im na neki način napravi uslugu i najčešće odustanu od braka.

(24sata)

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com