BEOGRAD: Pomahnitali tinejdžeri napadali nožem mladiće po gradu - Volim Podgoricu

BEOGRAD: Pomahnitali tinejdžeri napadali nožem mladiće po gradu

Policija je privela tri sedamnaestogodišnjaka zbog postojanja osnova sumnje da su prošle noći dva puta u centru grada nasumično napali nožem četiri prolaznika, od kojih je jedan teško povrijeđen.

Prvi napad se dogodio u ulici Luke Lazarevića, na početku Brankovog mosta, gdje su sa leđa ubodena dva mladića od 17 i 18 godina, potvrdila je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura,

Jedan mladić je teško povrijeđen ubodom noža u donji dio leđa, a drugi u zadnji dio lijeve natkoljenice i obojica su poslije ukazane pomoći, prevezena u Urgentni centar.

U drugom napadu, na Studentskom trgu, kod Filološkog fakulteta, za koji se vjeruje da ga je izvelo isto lice, meta su bila još dva mladića od 18 godina. Jedan je uboden u zadnju stranu lijeve natkoljenice, dok je drugi uspio da se izmakne i obojica su odbila transport u bolnicu, poslije ukazane pomoći.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu priveli su trojicu sedamnaestogodišnjaka zbog postojanja osnova sumnje da su noćas u centru grada nožem uboli četiri osobe.

Policiji je oko 2.30 sati prijavljeno da grupa mladića napada prolaznike i da je više osoba povrijeđeno na uglu ulica Knez Mihailove i Obilićevog venca i Knez Mihailove i Rajićeve.

Brzom i efikasnom akcijom, osumnjičeni su odmah identifikovani i privedeni, saopštio je MUP.

O događaju je obaviješten nadležni tužilac, a osumnjičeni će u prisustvu roditelja biti saslušani.

(Blic)

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com