VEČERNJI LIST: Sramota, ponizili su Hrvatsku samo da ne bi čuli “Bože pravde”! - Volim Podgoricu

VEČERNJI LIST: Sramota, ponizili su Hrvatsku samo da ne bi čuli “Bože pravde”!

Spremni su da ponize hrvatsku reprezentaciju, koja je osvojila srebro, samo da ne bismo gledali Srbe pobjednike, ogorčen je hrvatski list na to što je HRT prekinua prenos.

Hrvatski Večernji list sa spektakularnim naslovom danas donosi priču o tome kako je prekinut TV prenos, i konstatuje da je time ponižena odlična hrvatska reprezentacija koja je osvojila srebro na Svjetskom prvenstvu.

Vaterpolisti Srbije ubjedljivo su pobijedili Hrvatsku (11:4) i zasluženo osvojili treće zlato na svjetskim prvenstvima, ali slavlje je donekle pokvario HRT, koji se iz prenosa utakmice isključio odmah po njenom završetku, pa dodjele medalja i intoniranje hrvatski gledaoci nisu mogli da čuju, ogorčen je Večernji list.

Večernji list konstatuje da HRT ima lošu praksu da se prije vremena isključuje iz prenosa sportskih događaja, ali da je sinoćnje isključenje prije dodjele medalja toliko neprofesionalno da ne može da ga opravda ni toliko spominjana štednja “jer ipak moraju imati odgovornosti prema pretplatnicima”.

 

Direktor HRT-a Goran Radman kazao je za Kurir da “ne zna” da nije bilo prenosa dodjele medalja.

– Ja ću sad zatražiti da mi neko podnese nekakav izvještaj, kaže Goran Radman za Kurir.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com