Brajović će tužiti Konjevića ako mu ne registruje partiju - Volim Podgoricu

Brajović će tužiti Konjevića ako mu ne registruje partiju

Socijaldemokrate Crne Gore, čiji lider je aktuelni ministar saobraćaja, Ivan Brajović, pripremaju prijavu protiv ministra unutrašnjih poslova Raška Konjevića ukoliko im MUP ne dozvoli registraciju stranke, saopšteno je Dnevnim novinama u partiji ministra saobraćaja Ivana Brajovića

U Socijaldemokratama Crne Gore Dnevnim novinama je rečeno da je od predaje zahtjeva za registraciju partije proteklo sedam dana i da odgovora nema, pa postoji mogućnost da on bude negativan.

“Iako je to kršenje zakona, ne bi nas iznenadilo da odgovor bude negativan. U tom slučaju ćemo podnijeti prijavu protiv odgovornih lica u Ministarstvu unutrašnjih poslova zbog zloupotrebe službenog položaja”

Socijaldemokrate su 3. avgusta podnijele zahtjev Ministarstvu unutrašnjih poslova za upis u spisak političkih partija, odnosno registraciju partije. Rok za registraciju je 15 dana od dana podnošenja zahtjeva.

Iz SDP-a je ranije saopšteno da će tražiti zabranu registracije partije pod imenom Socijaldemokrate Crne Gore jer bi to, kako su nsaveli, moglo dovesti u zabludu birače o kojoj se partiji, zapravo radi.

SDP traži zabranu registracije “odmetnicima” Ivana Brajovića: Ime je slično, zbuniće glasače

1 komentar

  1. I just stumbled on your blog when i was lookng on google. I have to say that the information here was the most complet that I found anywhere. I am definitly bookmarkin this to come bck and read later

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com