IDEMO DA RADIMO! Gradonačelnik Zagreba u zoru šmrkom čistio ulice (VIDEO) - Volim Podgoricu

IDEMO DA RADIMO! Gradonačelnik Zagreba u zoru šmrkom čistio ulice (VIDEO)

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić ponovo je dokazao kako mu je omiljena krilatica “idemo da radimo”. Uzeo je šmrk u ruke i sa gradskom čistoćom jutros u 4.30 sati prao ulice Zagreba kako bi “polizao ulice nakon što je juče bio zgrožen stanjem kada je ujutru otvarao obnovljenu pijacu Dolac”.

“Ovo je moja podrška radnicima. Časno je raditi svaki posao, ali treba malo više vode i malo bolja organizacija da bi sve bilo besprekorno. Ovo nije moj PR, svi znaju da ja znam da radim. Jedino nijesam rađao, ali ostalo sve znam”,  poručio je zorom radnicima gradske čistoće i dodao da 18 odsto više noćenja stranaca u Zagrebu zaslužuje da grad bude čistiji.

Na pitanje novinara da li je riječ o njegovoj predizbornoj kampanji, Bandić je samo kratko poručio da njegova kampanja traje 365 dana u godini. Iz centra grada zaputio se, potom, na Zagrebačku aveniju gdje se izvode radovi vredni 2,4 miliona kuna i najavio da će biti završeni do 15. avgusta, prenosi jutarnji.hr.

Već oko 7 sati gradonačelnik je otputovao u Milano gdje će dogovarati mogućnost učestvovanja Zagreba na manifestaciji EXPO 2015.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com