SAVJETI KONOBARA: Ne pravite ove greške na prvom sastanku! - Volim Podgoricu

SAVJETI KONOBARA: Ne pravite ove greške na prvom sastanku!

Evo šta bi po njihovom mišljenju trebalo da izbjegavate na prvom sastanku.

1. “Ako muškarac naruči hranu i piće bez da vas pita, onda je pred vama dugo i naporno veče. Lijepo je kada muškarac preuzme inicijativu, ali njeno mišljenje je još važnije. Pitajte damu šta želi da pojede i da li je uopšte gladna”, kaže Mark (31)

2. “Ako druga strana želi da plati pola računa, dopustite joj. Lijepo je ponuditi plaćanje cijelog računa, ali agresivno insistiranje na sprovođenju vlastite volje moglo bi da ohladi vašeg partnera ili partnerku”, kaže Džon (44)

3. “Ljeti se nose kratke suknje i minići, to je potpuno u redu. Ali imajte na umu da možete da završite na sastanku u kafiću sa visokim barskim stolicama, što može da dovede do toga da previše otkrijete”, kaže Majkl (37)

4. “Ne morate da prestanete da pričate iste sekunde kad se konobar približi vašem stolu. Da, tu i tamo čujemo šta gosti govore, ali to ne znači da prisluškujemo svaku vašu riječ. Suzdržite se od paranoidnih misli, opustite se”, kaže Džordž (21)

5. “Pazite šta naručujete na prvom sastanku. Crno vino ostavlja tragove na zubima, a rižoto od sipe ili salata od cvekle takođe mogu da ostave trag”, kaže Tom (18)

6. “Jeste li popili piće bez da ste čuli boju glasa druge osobe? Ako je to istina, pričate previše. Dobar razgovor je poput dobrog seksa, odnosno obje strane treba da učestvuju i uživati u njemu”, kaže Alfred (48)

7. “Naruči ono što želiš, ali nemoj da glumiš. Ako žena nije gladna bolje je da odbije da jede, nego da naruči malu salatu s kojom se igra cijelo veče. Muškarcima se to nimalo ne sviđa”, Nelson (28)

(Alo)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com