Severina ZAPROSILA Igora, svadba u septembru - Volim Podgoricu

Severina ZAPROSILA Igora, svadba u septembru

Hrvatska pjevačica Severina Vučković i Igor Kojić, sin pjevača Dragana Kojića, poznatijeg kao Keba, planiraju svadbu u oktobru, a zvanice će već krajem ovog meseca početi da dobijaju pozivnice.

Kako prenosi “Večernji list” o jesenjem vjenčanju zaljubljenog para mediji u regionu već dugo bruje, a akteri te navode ne demantuju. Zanimljivo je da je Seve zaprosila Igora.

Severina se do sada vjerila čak pet puta i zaradila tako pomalo zloban, a pomalo duhovit nadimak “kraljica prstenova”. Sada je, čini se, našla onog pravog, što je potvrdila i u intervjuu za jedan magazin u kojem je izjavila: “Igor je moja ljubav za cijeli život.” Isto o njoj misli i Igor koji je nedavno izjavio: “Ako postoji savršena žena, Severina joj je najbliža. Najljepša je stvar bezuslovno voljeti i biti voljen”.

Podsjećamo, Severina je 15 godina starija od Igora, ali to uopšte ne predstavlja problem. Njihova ljubav je počela u februaru ove godine. Upoznali su se na Severininom koncertu u Beogradu, na koji je Igora doveo Severinin dugogodišnji prijatelj Edvin Softić koji je ujedno dobar prijatelj porodice Kojić.

– Sada mi se čini da ova ljubav traje cijeli život – rekla je Seve nakon samo dva mjeseca zabavljanja i tako otkrila da je zaljubljena do ušiju.

Ona je Igora odmah upoznala s užim krugom prijatelja, ali i sa sinom Aleksandrom s kojim je Igor, sudeći po fotografijama s društvenih mreža, odmah pronašao zajednički jezik.

Jedno drugo obasipaju komplimentima na društvenim mrežama, prijatelji ih opisuju kao stvorenima jedno za drugo usprkos često spominjanoj razlici u godinama koja se kod njih, kažu, ne osjeti.

 

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com