Čovjek kome zavidi i sam ČOLA: Prodao sve i pošao da živi u ŠUMI! - Volim Podgoricu

Čovjek kome zavidi i sam ČOLA: Prodao sve i pošao da živi u ŠUMI!

Anđelo Volkenburg nakon što se vratio iz sjeverne Švedske, gdje je proveo tri nedelje, shvatio je da želi da promijeni svoj život.
Anđelo je u Belgiji imao posao, brak i dom. U jednom trenutku je shvatio da život koji živi ga ne čini srećnim. Njega su oduvijek fascinirale ekspedicije i preživljavanje u šumi.

Kada se vratio sa ekspedicije iz Švedske rekao je svojoj supruzi da želi da živi u divljini, ali ona nije imala pretjeranog razumijevanja za njegovu životnu promjenu.

Anđelo je u blogu napisao da ne može da krivi svoju suprugu, jer razume njene životne prioritet i ciljeve. Nakon razlaza sa suprugom i problema koje je imao na poslu, vratio se u divljinu i zaključio da je to ono što želi od života.

Prodao je kuću i dao otkaz na poslu. Najteže mu je palo što je morao da se rastane od starog psa koji sada živi sa njegovom bivšom suprugom.

On u divljini jede bobice, biljke i žabe, a meso nabavlja u loklanom selu, jer je lov na životinje strogo zabranjen.

Anđelo planira da živi i u divljini Kanade, Sibira i Aljaske, gdje je lov dozvoljen. On nije potpuno odvojen od civilizacije, jer i dalje koristi mobilni telefon, koji puni na solarnu energiju i na ivici šume ima automobil u slučaju opasnosti.

(24 sata)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com