DELIJE, Šefik odlazi i to u Radnički - Volim Podgoricu

DELIJE, Šefik odlazi i to u Radnički

Dosadašnji golman Crvene zvezde, bivši crnogorski vaterpolo reprezentativac Denis Šefik, prvo je pojačanje Radničkog uoči starta sezone, objavio je klub iz Kragujevca.

Svojevremeno jedan od najboljih golmana svijeta u Radničkom će imati dvostruku ulogu, pošto će pored nastupa u prvom timu obavljati i posao trenera golmana svih selekcija.

“Oduševljen sam kako su me ljudi primili tokom mog kratkog boravka u Kragujevcu. Gdje god sam se pojavio, svi su se ponašali prema meni kao da sam igrao za Radnički, a ne protiv njega. Zaista su me ispoštovali više nego na bilo kom drugom mjestu. To je bio samo dodatni motiv, a jedan od glavnih razloga je što ću raditi dva posla odjednom. Stvarno se nadam da ću uživati i da ću doprinijeti afirmaciji, kako golmana, tako i cjelokupnog kluba”, izjavio je 38. godišnji Šefik, a prenosi VK Radnički.

On je naveo da u Srbiji skoro i da nema trenera golmana, pa je odlučio da se oproba u tom poslu.

“U Kragujevcu sam vidio nekoliko talentovanih dječaka, s potencijalom da postanu zaista vrhunski golmani, ali im nedostaje pravi rad. To je najbitnije, uz želju za radom i samopouzdanje”, istakao je Šefik.

Sportski direktor Radničkog Jugoslav Vasović rekao je da su svi u klubu prezadovoljni zbog dogovora sa Šefikom.

“Pored toga što je sjajan golman, smatram da je i veliki čovjek koji može da prenese svoje zavidno znanje i bogato iskustvo na mlađe, u šta smo se uvjerili tokom nekoliko treninga u Kragujevcu”, zaključio je Vasović.

Šefik je sa državnim timom osvojio brojne trofeje, među kojima tri zlatne medalje na prvenstvima Evrope i zlato na prvenstvu svijeta 2005. u Montrealu, a čuvao je i mrežu selekcije Crne Gore. Sa Crvenom zvezdom je osvojio titulu šampiona Evrope, a čuven je njegov gol u finalu kupa, baš protiv Radničkog, preko cijelog terena.

(mozzartsport)

2 komentara

  1. You lost me, friend. Get real, I imagine I get what youre saying. I am aware what you’re saying, nevertheless, you just appear to have forgotten that might be other sorts of folks from the world who view this challenge for which it happens to be and might perhaps not go along with you. You might be turning away much individuals who had been lovers of this website.

  2. I discovered your blog site on google and verify just a few of your early posts. Continue to maintain up the very good operate. I simply further up your RSS feed to my MSN News Reader. In search of ahead to studying more from you later on!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com