Home / NOVOSTI / Hronika / DINOŠA: U pucnjavi ranjeni majka i sin

DINOŠA: U pucnjavi ranjeni majka i sin

Policijske ekipe opkolile su juče selo Krševo u Dinoši tragajući za Dedom Berišajem (51), koji je osumnjičen da je zbog stoke pucao na Hanu Vuljaj (43) i njenog sina D.V. (17).

One koji su se, poput ekipe Dnevnih novina, juče oko podneva našli na strmom seoskom putu ka selu Krševo u Dinoši, policija je upozoravala da to čine na sopstvenu odgovornost, iako su njihove ekipe tokom cijelog dana bile raspoređene duž ovog brdovitog i teško pristupačnog mjesta.

Otprilike sat prije našeg dolaska, Deda Berišaj (51) je, kako se sumnja, pucao na komšije i ranio Hanu Vuljaj (43) i njenog sina D.V. (17), a potom pobjegao. Policijske snage su opkolile Krševo i organizovali potragu za naoružanim Berišajem koja je trajala do kasnih poslijepodnevnih sati, ali do zaključenja lista nijesu uspjeli da ga pronađu.

Do pucnjave je došlo juče oko 10 časova na seoskom putu ispred kuće Vuljjaja gdje je Beriša, sa pištoljem u ruci, došao da se sa komšijama raspravlja oko stoke. Nakon kraće rasprave i optuživanja porodice Vuljaj, da njihove životinje prelaze u tuđe imanje, Berišaj je ispalio nekoliko hitaca gađajući u noge Hanu i njenog sina.

Nakon toga Berišaj je pobjegao i policija intenzivno traga za njim.

(FOTO: Dnevne novine, Dejan Lopičić)

loading...

One comment

  1. Krsevo nije u Dinosi,čak ne prijpada ni MZ Dinosi. Kakva sramota da novinar ne pravi razliku izmedju ova dva mjesta. Primer radi nije isto Niksic I Cetinje. Kakva dezinformacije.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com