Home / NOVOSTI / Hronika / Vidmar priznao da je ubio Milića

Vidmar priznao da je ubio Milića

Podgoričanin Nemanja Vidmar, koji je osumnjičen da je 30. juna u podgoričkom naselju Murtovina, hicima iz pištolja usmrtio Luku Milića, danas je tokom saslušanja u Višem tužilaštvu priznao da je počinio to krivično djelo.

Prema riječima njegovg advokata Zorana Piperovića, Vidmar je priznao djelo koje mu se stavlja na teret, navodeći pritom da mu nije bila namjera da ga ubije već da ga “izranjava po nogama”.

“Moj branjenik je priznao da je pucao u Milića, da je pošao kući po pištolj zato što je, kako je izjavio, bio malteritran, ali nije to učinio u namjeri da ga liši života već da ga, kako se izrazio, izranjava po nogama”, izjavio je Piperović za Dnevne novine.

Milić je odmah nakon pucnjave krenuo da bježi i u tom trenutku osjetio je da je pogođen u leđa i desnu nadlakticu.  Međutim, on nije otkrio ko je pucao na njega navodeći da je bio fokusiran na Milića te da nije obratio pažnju ko se nalazio u njegovom okruženju.

Nije mogao da precizira ni da li su oni koji su na njega pucali te večeri bili u društvu Milića.

Vatreni obračun dogodio se 30. juna u 23.03 časa u lokalu “Rajska ptica” u podgoričkom naselju Murtovina. Tokom kobnog okršaja, pokojni Milić je navodno sjedio sa Boričićem, i Mojaševićem, kada se pojavio Vidmar.

Navodno, Vidmar je prišao sa leđa Miliću ispalio jedan hitac u njegovom pravcu, a zatim mu prišao i pucao u donji dio stomaka, a zatim i u glavu. Dok je još stajao iznad Milića, za sada nepoznata osoba ispalila je dva hica u Vidmara. Policija je uspjela da pronađe samo pištolj koji je koristio Vidmar, dok drugi iz kojeg je on ranjen nije pronađen.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com