Evo s kakvom cicom će vas muž PREVARITI! - Volim Podgoricu

Evo s kakvom cicom će vas muž PREVARITI!

Kad biste mogli da birate s kim ćete prevariti svoju ženu, šta biste rekli? Saznajte šta je idealna ljubavnica za većinu muškaraca.

S obzirom da je prostitucija (razmJena novca za seks) u većini zemalja nezakonita, sve su popularniji tzv. “Sugar daddy” aranžmani. UmJesto da joj plaća, muškarac finansira ženu s kojom povremeno ima seks.

To je i misao vodilja internet stranice “SeekingArrangement”. Oko 40 odsto prijavljenih muškaraca su oženjeni, a nakon što su analizirali podatake 468.000 takvih muškaraca, stranica je uspJela da napravi “idealnu ljubavnicu”, i rezultati nisu previše neočekivani.

Tako je ispalo da 61 odsto njih preferira plavuše, tipično između 26 i 32 godine, da su nepušači, da piju u društvu i imaju fakultetsku diplomu.

Ostale riiječi koje najčešće opisuju idealnu ljubavnicu su energična, senzualna i širokih shvatanja, vjerovatno sve ono što njihove supruge (više) nisu.

Postoji i standardna suma novca koju su muškarci spremni da plate za takav aranžman – 5.000 dolara mjesečno smatra se umjerenom cijenom, odnosno, platom.

Ono što je neobično je da je čak 98 odsto oženjenih muškaraca insistiralo da njihova ljubavnica bude singl.

Da li je razlog tome strah da njen partner ne sazna? Ili dvostruki standardi? Ili ne žele da učestvuju u raspadu tuđe veze? Ili jednostavno hoće komociju? Procijenite sami.

Net.hr)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com